Stil de viata, nu dieta - Valentin Vasile

Cartea "Stil de viata, nu dieta!" de Valentin Vasile, antrenor personal

"Stil de viata, nu dieta" este o carte scrisa din marea pasiune a unui antrenor de fitness, pentru remodelarea corpului uman!
Sedentarismul si alimentatia haotica sunt principalele cauze ale ingrasarii;
Valentin Vasile
, in  cartea Stil de viata, nu dieta, le-a gasit un remediu la indemana oricui (nu trebuie sa fii atlet pentru a arde grasimea si nu trebuie sa fii dietetician pentru a manca astfel incat sa oferi organismului combustibilul de care are nevoie)

Valentin Vasile - un antrenor de "lume buna"

Valentin Vasile, antrenor personal, autorul cartii Stil de Viata, nu dieta!

Cartea Stil de viata, nu dieta, iti aduce acasa antrenorul unor vedete ca Maia Morgenstern, Maria Lucia Hohan, Sânziana Negru, George Alexandru şi Roxana Ionescu, dar si al unei liste lungi cu manageri de top, antreprenori de succes si personalitati politice.

Are talent la scris, un antrenor faimos, asa cum este Valentin Vasile?

Valentin Vasile, pe langa orele de sala si consilierea nutritionala oferita clientilor sai (pretentiosi si importanti) a si fost publicat cu peste 100 articole ("aplaudate") in reviste ca: Men’s Health, VIP, Prevention, Plafar, ELLE Man, Tabu, Harper’s Bazaar, Tango, 121.ro, ­fpeople.ro, adpm.ro, BFresh

Despre cartea Stil de viata, nu dieta!

Stil de viata, nu dieta este o carte care in afara de metoda simpla si eficienta de slabire si remodelare corporala, invita cititorul la ECHILIBRU

Virgil Iantu despre cartea Stil de viata, nu dieta

Virgil Iantu il are ca antrenor personal pe Valentin Vasile

Având în vedere vremurile în care trăim, activitatea sau mai degrabă sedentarismul, alimentaţia deficitară și lipsa ­timpului, cred că ­trebuie să ne gândim mai serios la noi și la sănătatea noastră. Va veni o vreme când ne vom mulţumi.
Eu, deocamdată, spun: Mulţumesc, Valentin Vasile!

Maria Lucia Hohan, despre cartea lui Valentin Vasile, Stil de viata, nu dieta

Maria Lucia Hohan - pareri despre cartea Stil de viata, nu dieta! 
a antrenorului personal, Valentin Vasile

Este foarte usor sa cazi prada dietelor inselatoare, ce promit pierderi in greutate pe termen scurt, dar care nu fac altceva decat sa provoace dezechilibre majore, fizice si psihice.
Orice proiect trebuie gandit pe termen lung, iar obiectivele trebuie să fie realiste. Limitele, totusi, sunt facute doar pentru a fi depasite, iar Valentin este alaturi de tine pentru a te sprijini cand simti ca pierzi controlul asupra celui mai pretios bun al tau, exceptand sufletul: sănătatea propriului corp.

 Afla ce metoda de slabire ti se potriveste!

Cartea antrenorului personal Valentin Vasile, Stil de viata nu dieta este ghidul tau catre metoda de slabire care ti se potriveste cel mai bine si te va ajuta sa afli exact cum poti pune in practica "cei cinci pasi absolut necesari pentru o slabire de durata"

Ramai motivat si vei avea succes in slabire si remodelare corporala!

„Motivaţia te ajută să începi, puterea obiceiurilor te ajută să continui“, spune Valentin Vasile.

Ce pret are si unde se gaseste cartea Stil de viata, nu dieta de Valentin Vasile?

De unde sa incepi? Afla unde se gaseste cartea si la ce pret; comanda cartea si... cisteste-o... pastreaz-o...urmeaz-o! E simplu si eficient!
Cum sa continui? Antrenorul personal, Valentin Vasile, este mereu alaturi de tine! (a adunat in cartea Stil de viata, nu dieta tot ce stie el ca te poate ajuta cel mai mult, cu simplitate)
Cartea Stil de viata, nu dieta se gaseste in libraria online Libris, cu 22,5 lei in loc de 38-45 lei si TRANSPORT GRATUIT - clic aici, comanda acum cartea si profita de cel mai mic pret posibil si transport gratuit

info Stil de viata, nu dieta - Valentin Vasile

Stil de viata, nu dieta - Valentin Vasile a fost publicat de Andreea la 03:10, in carti despre slabire si dieta -> / / si a primit 0 comentarii